[FREEBIES] MENU TAB EXO - Raizah Halisah

Tuesday, 23 February 2016

[FREEBIES] MENU TAB EXO

بِسْمِ ٱللّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ 
Assalamualaikum w.b.t

Okay, memandangkan aku memang dah lama tak update blog selama seminggu, so aku decide nak kasik freebies menu tab kat korang. Freebies kalini untuk yang jenis suka bende bende kawaii je act kpop and exo-l. Doodle Exo tu actually bukan aku punya so aku credit kat owner sebab doodle tu pun aku search kat google. Aku hanya adjust width and height doodle tu je and ribbon pun aku search kat google. Btw this is ot12 version so semua member ada termasuk Kris, Luhan and Tao. lol tbh, i miss the ot12 T^T.......

Byun Baekhyun (Baekhyun)
http://i.imgur.com/Km9LGCI.png
Do Kyungsoo (D.O)
http://i.imgur.com/CS8uE4L.png
Huang Zhitao (Tao)
http://i.imgur.com/STgvC4w.png
Kim Jongdae (Chen)
http://i.imgur.com/fRyhLv5.png
 Kim Jongin (Kai)
http://i.imgur.com/Dxk3hs0.png
Kim Junmyeon (Suho)
http://i.imgur.com/6Rvhayy.png?1
Kim Minseok (Xiumin)
http://i.imgur.com/48UIbdm.png
Wu Yifan (Kris)
http://i.imgur.com/pYOcCh9.png
Oh Sehun (Sehun)
http://i.imgur.com/mJvpgsP.png

Park Chanyeol (Chanyeol)
http://i.imgur.com/yjeMvOa.png
 Xi Luhan (Luhan)
http://i.imgur.com/fG9Wfio.png
Zhang Yixing (Lay)
http://i.imgur.com/rxPREJQ.png

So, tulah menu tab nya. Tak lah lawa and comel mana cuma saja nak kongsikan bende ni mana tahu ada yang nak guna ke hehe. Dalam ribbon putih tu, korang boleh edit and letak lah tajuk yang korang nak ye hehe. Kalau ada yang nak guna, boleh tekan right click and save image and kalau ada yang nak guna as gambar ke kan boleh prefer pada link tu. bukan apa haha saje je aku kasik link tu entah kenapa macam rajin sangat. So, sesiapa yang nak guna bolehlah komen hehe and yang nak re-freebies pun boleh jugak tapi jangan lupa credit aku ye. Assalamualaikum dan selamat malam.

13 comments: