SGShop Malaysia 10xRM100 shopping credit giveaway by Iman Abdul Rahim


Assalamualaikum.
another GA to join 😍
macam post sebelum ni, aku ada senaraikan 3 barang yang aku rasa aku nak beli through this website kalau aku ada rezeki dapat sgshop voucher ni. and untuk entry kali ni, barang tu tak berubah and aku still nak beli bag, makeup organizer and pants.







ketiga-tiga barang tu memang wishlist aku since aku usha kat sgshop ni. selain daripada jadi item raya aku untuk tahun ni, semua tu boleh aku gunakan untuk berfesyen 💃💃

nak berpeluang shopping sakan di sgshop? joinlah GA ni. mana tahu kalau ada rezeki, dapatlah kita melaram pagi raya nanti 😘😘

3 comments:

  1. assalamualaikum,
    singgah blogwalking dari GA yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/06/sgshop-malaysia-10xrm100-shopping.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.