About Me


Assalamualaikum.terima kasih kerana sudi singgah dan meningkatkan pageview blog yang tak seberapa ni.

💃 Nama penuh Nur Fefiraizah. lahir tahun 1998. berzodiak libra (oct). asal Melaka tapi punya impian nak terbang satu dunia. still a student. dulu teringin nak jadi pramugari tapi parents tak kasik so sekarang nak jadi apa apa berkaitan dengan psikologi ataupun penulis.

💁 Aku seorang yang cerewet. tapi bukan pasal makanan la. pasal kehidupan seharian lah termasuk nak pilih suami nanti (mengada betul aku ni). yela aku memang cerewet. dalam family aku punya cerewet paling pelik.

💄 Aku suka makeup. semua bende pasal makeup aku suka. kalau boleh nak beli semua bende yang ada berkaitan dgn makeup. kadang-kadang aku teringin nak ada makeup vanity sendiri lol. semuanya masih dalam perancangan lagi :) most fav thing yang aku suka abt makeup is lipstick and eyeshadow.

🙆 Aku minat kpop. tolong jangan kutuk kpop depan aku. esp exo. aku boleh jadi singa kalau korang buat aku macam tu. aku sayang exo. aku stan dorang sejak dorang debut lagi (2012). even aku tahu beberapa member dah blah tapi aku tak pernah terfikir nak unstan dorang. sebab dorang tu dah macam my another family in another side lol. i miss ot12 so bad...

💘 Aku ada seorang first love yang aku mungkin takkan lupakan sampai bebila. since 2014 and till now :) aku suka cara dia. aku suka tengok dia senyum, aku suka tengok dia punya rambut. dia bela rambut. oh thts my weakness. dia tak tinggi. dia tak putih. senang cerita dia bukan ciri ciri yang aku nak tapi charisma yang dia ada tu cukup untuk aku adore dengan dia. aku harap dia happy dengan siapa, di mana dia berada. my pray will always with you, af :)

👑Aku suka bende fantasy. dongeng ni memang subjek pertama dalam hidup aku. sebenarnya daripada dulu teringin nak jadi puteri raja tapi sedarlah diri ni sikit. movie fav  aku kebanyakannya fantasy. i love it. aku tak suka horror movie sebab aku ni penakut. takyah ajak aku nanti aku menjerit dalam wayang k.

💣 Aku jenis yang tak makan pedas. tekak bukan tekak orang kampung.

done,
bye,
FFR

1 comment:

  1. hi, perkongsian menarik.. done follow, follow me back :)

    ReplyDelete

Instagram